Haша штампа може свашта!

 

Социјално предузеће је бизнис који послује с идејом да кроз зараду коју оствари путем продаје производа или услуга испуни јасну социјалну мисију. То значи да зарађена средства не служе увећању имовине појединаца – већ се улажу у сврхе као што су запошљавање људи који теже долазе до посла, социјалне услуге, образовање или културне активности у циљу одрживости услуга саме организације.

Штампарија ЛеПринт радно ангажује, запошљава и пружа подршку људима који одрастају и живе са различитим проблемима у развоју. Креативан рад у штампарији помажег на јачању капацитета Удружења, тако и корисника који припадају једној од најосетљивијих и најтеже запошљивих друштвених група.

Штампарију ЛеПринт основало је Удружење за помоћ ментално недовољно развијеним особама ,,Звездара’’ са јасном мисијом – елеминисање предрасуда, интеграција у друштво, неговање друштвеног активизма и повезивање локалне заједнице.

Како то остварујемо? Разумевањем. Индивидуалним приступом. Слушањем потреба. Стрпљењем, и практичним ангажовањем кроз разноврсне програме, креативно-едукативне радионице, Занатско – едукативни Центар .

 

Забележите свој важан тренутак, стих, или цртеж…или дозволите нама да креирамо посебан дизајн за вас.

Контактирајте нас преко Фејсбук странице:

Или: mnrozvezdara@mts.rs

Facebook
[custom-facebook-feed]